купите членове на телеграма

টেলিগ্রাম সদস্য কিনতে
টেলিগ্রাম সদস্য কিনতে
November 9, 2019
Telegram leden kopen
购买电报会员
November 11, 2019
টেলিগ্রাম সদস্য কিনতে
টেলিগ্রাম সদস্য কিনতে
November 9, 2019
Telegram leden kopen
购买电报会员
November 11, 2019

Как да купите членове на телеграма

Купете членове на телеграма, купете активни и пасивни членове на телеграма, реални и глобални членове на телеграма.
Начин на добавяне на членове на телеграма: При този метод членовете се добавят към вашия канал с помощта на Android система.
Увеличаването на членовете на телеграма е посветено на канала на телеграма и може да бъде поръчано чрез обществена връзка или идентификационен номер на канала. Buy Telegram members

Всички членове на телеграма са истински и от световна класа, можете да разгледате списъка с членове след потвърждаване на поръчката. Много от основните канали на телеграма са нараснали чрез метода на принудително добавяне на членове. Намаляването на членовете зависи от съдържанието на вашия канал и членовете могат да имат загуба между 2 и 3 процента в зависимост от действителните членове.

Увеличете абонатите на телеграма

Обърнете внимание, че методът за принудително добавяне на абонати има много ниска видимост, така че глобалните абонати са реални и активни и са гарантирани, че ще покрием отпадналите абонати.

Най-евтиният начин за набиране на реални и активни абонати е да купувате абонати на телеграма чрез принудителното добавяне.
Когато се набират абонати на канала телеграма, безшумните абонати няма да доведат до посещение, но след публикуване на нова публикация посещението ще бъде посетено между 2% и 4%.

Посещение на телеграм канал

Публикациите на телеграмните канали могат да бъдат преглеждани след добавяне на членове.
Неетични, политически и хакерски канали няма да бъдат приемани.

Характеристиките на услугата за абонати на телеграма бяха доста честни и без преувеличение. Моля, прочетете ги внимателно, преди да поръчате.
Закупуване на членове на телеграма от евтини членове.
Накратко, задължителното пазаруване на добавки е евтин начин за привличане на реални високопоставени членове и видимост след публикуване.

Обърнете внимание, че методът за добавяне на членове на телеграма е принуден да посещава с видимост, тъй като повечето потребители напускат канала на телеграма, посещавайки публикациите. Сред тях е важно да се привлече към лоялен потребител по отношение на темата и изображението на канала, темата и съдържанието на канала.

Започването на закупуване на членове на телеграма за канала и групата отнема между една четвърт и до 2 часа след регистрацията на поръчката.

5/5 - (1 vote)

3 Comments

  1. Dinara says:

    Как я могу остановить потерю участников канала?

  2. Fyodor says:

    Спасибо за хороший контент, которым вы поделились

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of hCaptcha is required which is subject to their Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

50 Free Members
Support